Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan igrom

Pellegrini: Jako vjerujem Džeki, uskoro će biti onaj pravi

'Manchester City's Edin Dzeko reacts during the Champions League Group D soccer match against Real Madrid at The Etihad Stadium in Manchester, northern England, November 21, 2012.    REUTERS/Darren S
Reuters/Pixsell
20.08.2013.
u 11:18

- Za mene je najvažniji način na koji je moja momčad igrala 90 minuta. Nismo igrali na drugi način kada smo već vodili 2-0

Manchester City u prvom kolu Premiershipa pobijedio je je Newcastle 4:0, a njihov novi trener Manuel Pellegrini bio je iznimno zadovoljan.

- Za mene je najvažniji način na koji je moja momčad igrala 90 minuta. Nismo igrali na drugi način kada smo već vodili 2-0, nego smo pokušali igrati nogomet tijekom 90 minuta. Imali smo puno prilika, zabili dosta golova... Zadovoljan sam - rekao je Pellegrini te se posebno osvrnuo na Edina Džeku.

- Jako mu vjerujem i žao mi je što jučer nije postigao pogodak. No, igrao je jako dobro, posebno bez lopte. Siguran sam da ćemo ove godine vidjeti Edina Džeku kojeg je Manchester City kupio prije dvije godine iz Wolfsburga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije